• Meny
  • Meny
Romantikk i New York

Romantikk i New York

Du kan oppleve og se uendelig mye i storbyen New York. Til denne storbyen kan du ta med vennegjengen, storfamilien eller kjæresten. Velger du det sistnevnte, kan det være grunn til å sjekke inn på et av de mer romantiske hotellene i byen. La hverdagens mas bli igjen hjemme i Norge, og opplev byen med den du holder hjerte nærmest. Vi har laget en oversikt over noen hoteller som passer perfekt til kjæresteturen. Enten dere har vært gift i mange år eller er unge og nyforelskede, håper vi noen av tipsene under kan være til nytte.

Luksus i New York

Det etablerte paret med romslig økonomi, bør vurdere å legge oppholdet sitt til The Ritz-Carlton New York. Alternativt kan dere bo her en natt eller to! Beliggenheten er upåklagelig, og utsikten slående. Er du tidlig ute, er det mulig å få et rom med utsikt over Frihetsgudinnen. Du kommer deg enkelt til ulike deler av New York, enten ved hjelp av undergrunnssystemet, ved å hoppe i inn i en gul taxi eller benytte deg av hotellets egne limousin- og privatbiltjenester. Dette er et hotell som verdsetter sine gjester, og som tilbyr spa og helsestudio. Rommene har en klassisk, men moderne, innredning. Dette er et luksuriøst hotell, og prisen per natt er selvsagt satt deretter.

Moderne velbehag

Downtown New York, mellom Midtown og Lower Manhattan, ligger Dream Downtown. Dette er et perfekt hotell for det stilbevisste paret. Innredningen vitner om at dette er et hotell for gjester som ikke er redd for kaste seg på trendy og nyskapende interiør. Dream Downtown klarer å kombinere det nye og spennende med et klassisk preg. Beliggenheten like ved Greenwich Village gjør at turen er kort til de beste jazzklubbene i New York.

Finn et billig hotell

Det er de færreste forunt å kunne bruke store summer på overnatting. Hvis dere vil prioritere andre ting enn overnatting, er det ingen grunn til å fortvile. Det finnes mange rimelige hotell i New York, som holder en grei standard. Ta utgangspunkt i hvilket område dere vil bo i, og let etter rimelige alternativer. Et godt tips er å holde seg unna Times Square, som for det meste kan tilby turistattraksjoner. Et opphold på New World Hotel kan være midt i blinken, dersom det først og fremst er byen og ikke hotellrommet dere ønsker å se.

Avslutt med stil

Det unge kjærestepar vil nok finne seg godt til rette på et relativt rimelig hotell. For å gi turen en spesiell og romantisk avslutning, kan vi likevel anbefale at dere unner dere ei natt på NOMO SOHO. Hotellet ligger i det populære strøket Tribeca, i SoHo på nedre Manhattan. SoHo er kjent for sitt pulserende liv og kunstneriske impulser. Dette er et hotell som kombinerer luksus og inspirerende omgivelser. Bestill et rom med egen altan, eller nyt utsikten fra takterrassen før dere nyter en siste romantisk middag i New York.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *