• Meny
  • Meny

Beste hotell i New York – velg rett område

Nesten uansett hvor du befinner deg i New York vil du finne et yrende folkeliv, og mange ulike aktiviteter og severdigheter. Byen har veldig et godt utbygd kollektivnett, og en tur med taxi er tilnærmet gratis. Likevel er det vår erfaring at man får mest ut av oppholdet ved å se seg ut hvilket område man vil bo i, når man skal bestille overnatting på hotell i New York.

Bo med kunstnerspirene i SoHo

SoHo har utviklet seg fra å være et gammelt industriområde, til å være et av de hippeste stede i New York. I dag er SoHo arnestedet for kunstnerspirer, og blant unike klesbutikker finner du gode restauranter og enda bedre barer. Velger du å sjekke inn på CITY ROOMS+ NYC SoHo, bor du der det skjer, samtidig som du har fem undergrunnslinjer i umiddelbar nærhet. Selv om du kan finne overnatting til en lavere pris, er dette et relativt billig hotell, med et moderne interiør. Hotellet har døgnåpen resepsjonen, sånn at du rekker å få med deg mest mulig mens du er i byen.

1768103_30_z

Se priser og ledige rom

Greenwich Village, and all that jazz

Reiser du til New York for å få med deg god jazz, kan vi anbefale å bo i nærheten av Greenwich Village. Her er det flust av jazzklubber, både store og små. Få med deg god stemning på Fat Cat, eller besøk andre mindre scener. Har du litt ekstra å spandere på overnattingen, kan du sjekke inn på det luksuriøse The Jade Hotel. Dette er et hotell som tilbyr treningssenter, klesvask og egen bar.

5399321_34_z

Se priser og ledige rom

Livet på Broadway

Dersom du har tenkt å bruke oppholdet ditt til å se flest mulig musikaler, og vil bo i nærheten av det velkjente Times Square, bør du velge et hotell på Broadway. Her vil du møte mange andre turister, men også ha tilgang til klassiske amerikanske dinere og på grunn av undergrunnsnettet kommer du deg kjapt til andre deler av byen. På The Paramount – A Times Square, New York Hotel kan du sove godt, midt i kaoset. Mot et lite tillegg får du frokost, og du kan plotte inn dagens reiserute på mobilkartet mens du bruker internettilgangen i lobbyen.

24245_158_z

Se priser, flere bilder og ledige rom

Opplev spennende Brooklyn

Brooklyn er førstevalget for deg som vil ha kunst, lokalbrygget øl, arkitektur, hippe barer og shopping samlet på ett sted. Området er svært, og her kan du virkelig oppleve mye på kort tid. Hvis du vil bo på et hotell i Brooklyn, er det mye å velge mellom. Hvis du vil føle deg litt som en ekte newyorker, bør du vurdere å sjekke inn på Aloft New York Brooklyn Hotel. Følelsen av å bo i en loftsleilighet kommer best frem når du benytter deg av deres innendørs basseng.

4199333_77_z

Se priser, flere bilder og ledige rom

Eksklusivt hotell på Upper East Side

Er du på utkikk etter et hotell som tilbyr luksus, bør du vurdere Hotel Plaza Athenee. Her får du spa med full service, mulighet for barnepass på rommet og full tilgang til deres døgnåpne treningssenter. Området er ikke dårligere, og forbinnes gjerne med rikdom og glamour.

17822_238_z

Se priser, flere bilder og ledige rom

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *