• Meny
  • Meny

Når er det billigst å reise til New York?

Storbyen New York har de siste årene opplevd enorm vekst hos reiseglade etter at flyselskapene startet med lavprisbilletter til den amerikanske metropolen. Et stadig større fokus på billige direktereiser har gjort at du nå kan komme deg til New York tur/retur for knappe 2000 kr!

Billige flybilletter til New York

Det er ikke til å stikke under stol at du kan gjøre gode kjøp på flybilletter og hotellrom gjennom hele året, men noen trender ser man likevel. Naturlig nok bør du holde deg unna juli og august. Under sommerens periode da “alle” har fri kan flybillettene doble seg i pris.

sommer nar bestille billetter new york

September, oktober og november er riktignok høstmåneder da flybillettene ligger på et akseptabelt nivå. Desember, og da særlig perioden 15-31. desember, har et høyere prisnivå enn vanlig.

Perioden rundt påske, og perioder da du kan kombinere fridager for å skape en langhelg er særlig populære. Ellers finner du gode priser under både mars, april, mai og første halvdel av juni. De billigste flybillettene finner du helst under lavsesongen i januar og februar.

Dessverre er det slik at du gjør de beste kuppene dersom du holder deg unna periodene da alle vil reise, så konklusjonen får vel være: Dra når alle andre må jobbe!

billige-priser-new-york-reise

De beste prisene på hotellrom

Planlegger du riktig kan du spare enorme priser på hotellrom i New York. Undersøkelser har vist at du får de beste prisene på hotell i New York dersom du bestiller hotellrommet to til fire måneder før avreise. Overraskende for mange er kanskje det faktum at du må grave dypt i lommeboken om du bestiller lenge før, eller like før avreise.

I likhet med prisene på flyreiser ser man enkelte trender også når det gjelder priser på hotellrom. Styr unna sommersesongen, og spesielle høytider som påske og jul da prisene er på sitt høyeste.

De billigste hotellprisene finner du i januar til mars.

Søk etter de billigste flybillettene her.

new york vinter billige flybilletter

Turistkontoret i New York har kommet frem til visse perioder av året som visstnok skal være spesielt rimelige. Disse periodene er gjerne da amerikanere har ferie.

Dette gjelder følgende perioder:
– Uken før Thanksgiving
– Uken før jul
– De to første ukene i januar
– De tre siste ukene i februar

Avslutningsvis er det bare å si: God tur, og håper at du klarer å gjøre et kupp!

Les også: I disse områdene i New York bør du bo

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *