• Meny
  • Meny

Hoteller ved Times Square – et naturlig samlingspunkt

Dersom beliggenhet er noe du verdsetter, så skal du vurdere å bestille hotell i nærheten av Times Square. For noen en forhatt turistfelle, mens andre elsker det yrende folkelivet og de store lystavlene. Et bilde til Facebook der du står sammen med The Naked Cowboy, mens bygningene lyser i bakgrunnen, er uansett et obligatorisk minne fra turen.

Geografisk sett er det ikke dumt å bosette seg i nærheten av Times Square. Du bor i nærheten av Broadway, i tillegg til togstasjonen Grand Central, PENN station og Rockefeller Center. La oss sjekke ut noen alternativer som både gir valuta for pengene, ligger strategisk godt plassert og har høstet tonnevis av gode tilbakemeldinger.

Comfort Inn Times Square South Area

new-york7

Rene rom, komfortabel kvalitet på sengene og personale med et ønske om å yte service. Knappe 500 meter fra Times Square, med gratis frokost og trådløst internett inkludert i prisen. Vask av klær og døgnåpen resepsjon tilbys.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Hampton Inn Manhattan/Times Square South

hampton

Knappe 100 meter vestover fra førstnevnte hotell ligger Hampton Inn, med fasiliteter som treningsstudio, parkering og klesvask. Frokosten er helt middelmådig, men rommene fremstår rene og nyoppussede. Rolig og ålreit nabolag uten støy. Noe små rom, men de fungerer helt ypperlig for to personer. Gratis, nystekte cookies hver dag.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Candlewood Suites New York City

suites

Nærmest nabo med Hampton Inn, overnevnte hotell. Beliggenhet i Garment District med gåavstand til flere subwaystasjoner, Times Square, kjøpesenteret Macy´s og Empire State Building.

Ekstra pluss for rom utstyrt med egen kjøkkenkrok med kjøleskap, hvilket gjør at du i prinsippet bor i en liten studioleilighet. Gratis kaffe i resepsjonsområdet, i tillegg til trådløst internett. Rene og fine rom, med gode senger. Alt i alt svært god valuta for kronene!

Se priser, flere bilder og ledige rom

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *