• Meny
  • Meny

Vær og temperaturer i New York

For å lettere kunne planlegge pakkingen så er du nødt til å få noen retningslinjer på hvordan vær du kan vente deg i New York. Her vil du finne opplysninger om gjennomsnittstemperaturer og været generelt.

Vår i New York

I mars, april og mai kan du vente deg temperaturer rundt 7-8 grader i mars, 10-13 grader i april og 18-19 grader i mai. Om du skal til New York i vårmånedene kan du forvente deg en god del solskinn, men også noe regn. Det anbefales derfor at du pakker en vannavstøtende jakke eller en god trenchcoat. Lange bukser og gensere er også et must for denne tiden i New York.

Sommer i New York

Juli og august er de aller varmeste månedene i New York med gjennomsnittstemperaturer på 24-25 grader. De aller varmeste dagene kan riktignok strekke seg opp mot 30 grader. Dagene i juni pleier ligge på 21-23 grader. Selv om sommeren er spekket med godt solskinnsvær så kan det faktisk regne endel i juni. Ta gjerne med deg en tynn regnjakke, ikke bare på grunn av regnet, men også som isolering dersom du planlegger å dra på museer og lignende da disse kan ha en tendens til å være veldig avkjølte. Elskede Central Park er en av New Yorks friluftsattraksjoner som gjør seg ekstra godt om sommeren.

Høst i New York

Høstmånedene bærer naturlig nok preg av kjøligere temperaturer enn sommermånedene. I september ligger gjennomsnittstemperaturen på rundt 20 grader, i oktober på rundt 15 grader og rundt 7-9 grader i november. Tidlig, og midt på høsten er været mildt og behagelig, mens det i november kan være lurt å pakke med seg vanter og en tykkere jakke. Husk også lange bukser, gensere og et isolerende hodeplagg.

Vinter i new York

Vintermånedene er en svært vakker tid å besøke New York på. Drar du i desember kan du vente deg temperaturer i sjiktet mellom 0 og 7 grader, mens du i januar og februar kan regne med temperaturer rundt null, samt endel dager med et par minusgrader. Om du reiser til New York i vintermånedene kan du regne med snø og tidvis fuktig føre på bakken så derfor er det lurt at du pakker med noen gode vintersko, boots eller lignende. Husk også skjerf, lue, vanter og en tykk jakke.

Øvrig informasjon du kan finne interessant er blant annet opplysninger om tid og klokkeslett i New York.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *