• Meny
  • Meny

Generelt om hoteller i New York – gode områder og priser

Det er lett å finne gode hoteller i New York. De ligger mer eller mindre over hele byen, men felles for dem alle er at de gjerne koster litt. Hotellene i New York er generelt dyrere enn tilsvarende hoteller andre steder i USA, og man skal være svært heldig hvis man finner et hotellrom til under 150 USD per person per natt.

Riktignok finnes det hoteller med en rompris på bare 100 USD per natt, men disse ligger gjerne i strøk man ikke ønsker å bo i. Gjennomsnittsprisen på et hotellrom i New York ligger per dags dato på ca. 300 USD per natt, så man skal nok belage seg på at det er i dette prisleiet det ligger.

Best på Manhattan

Det er ikke overraskende at de best beliggende hotellene ligger på Manhattan, og dette er også de tryggeste strøkene å ferdes i.

Det må understrekes at ikke alle rimelige hoteller ligger i belastede områder, men enkelte gjør det, og det er ikke direkte noe mønster i hvor. En annen ting man må ta i betraktning er, at dersom et hotell er forholdsvis rimelig, kan det være på grunn av beliggenhet i forhold til offentlige transportmidler, eller sjenerende omgivelser. Det er ikke like stas å oppdage at rommet man skal bo i de neste to ukene ligger rett over en undergrunnsbane.

Sjekk på nett

Står man og skal booke hotellrom via internett, kan det være fornuftig å søke litt på andres erfaringer med det samme hotellet. Det finnes mengder av nettsider som spesialiserer seg på å dele denne type informasjon, utnytt det, det kan lønne seg.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *