• Meny
  • Meny

Luksushoteller – når kun det beste er godt nok

Vi er garantert flere om drømmen om å tilbringe et par ukers tid i New York, på det ypperste av det ypperste. Hotellet der du og kjæresten føler dere som Beyonce og Jay Z der dere har vært på dagens shoppingrunde, og behagelig kan slenge fra dere shoppingposene og ta det helt med ro på rommets kingsize-seng mens dere skuer utover Manhattan til lystige toner fra Alicia Keys.

La oss ikke nøle lenger, og ta en titt på de virkelige godbitene i The Big Apple. Godbitene der budsjettet står uten tak og penger er til for å brukes. Så vil dere også sitte igjen med minner om gull, glitter og glamour. Vi kan allerede høre dere mimre et par år frem i tid – “Husker du den ville ferien vi hadde til New York…?”

The St. Regis New York

new-york1

Prislappen er høy, men pokker for et hotell! Kvalitet fra ende til annen, der eleganse og service virkelig står i høysetet. Vær forberedt på et personale som strekker seg til sitt ytterste for at dere skal få et fantastisk opphold. Kommer med prinsessegaranti!

Hotellet holder til like ved Museum of Modern Art (MoMA), i øvre Midtown, langs Fifth Avenue og knappe 500 meter fra Central Park.

Rommene er innredet i glamorøs og klassisk stil, med kingsize-seng, lysekroner og sengetøy av ypperste kvalitet. Spa, fitnessenter og room service fra hotellets superbe restaurant står selvfølgelig på menyen.

Se priser, flere bilder og ledige rom

The Ritz-Carlton New York

new-york2

Ritz er kjent for å levere varene så det holder, og holder stand som et kvalitetshotell med avdelinger i flere av verdens store metropoler. Den røde tråden i både drift og hotell er å kunne tilby noe helt særegent, et sted der overklassen holder til, og en tjeneste som absolutt ikke skal konkurrere på pris.

Og utsikten? Joda, den er så upåklagelig som du bare kan få den. Med Central Park som nærmeste nabo kan du skue over den ikoniske parken mens du og din kjære står med hvert deres glass med Dom Pérignon. Spa, room service døgnet rundt, treningsstudio, maksimalistisk interiør og gammeldags design er også blant fasilitetene.

Se priser, flere bilder og ledige rom

The Towers at The New York Palace

new-york3

Vi beveger oss ned til parallellgaten til førstnevnte St. Regis, og finner The Towers at The New York Palace, et historisk stykke hotell spekket med rikdom og fløyelsrike detaljer. Mang en gang huset mektige sultaner, sjeiker, kjendiser og kjente fjes innen finans og olje.

Stadig rangert blant New Yorks beste, og fullstendig overøst med rike materialvalg og smekre detaljer, for ikke å snakke om den sinnsyke skyline-utsikten. Selv det minste standardrommet starter på 43 kvadratmeter, og er innredet med behagelige bruntoner, akkompagnert med detaljer i gull. Flott bad med badekåpe og fløyelsmyke tøfler står klart til deres disposisjon.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *