• Meny
  • Meny

Romantiske hoteller – når kjærligheten skal dyrkes

New York er kanskje ikke like velrenommert som romantisk destinasjon som Paris, The City of Lights, men få byer kan konkurrere med storbymetropolens muligheter fra A – Å, enten det er underholdning, shopping eller verdenskjente attraksjoner.

Når det gjelder romantiske gjøremål i byen som aldri sover er mulighetene nærmest uendelige. Kanskje dere er i humør for et matkurs i italienske tradisjonsretter? Eller hva med en tur langs de sjarmerende havneområdene, et glass vin i båthuset i Central Park, eller en skøytetur på den historiske isbanen ved Rockefeller Center?

Det skorter ikke på alternativene, men hvor skal dere bo for å toppe kjærlighetsferien på best mulig måte? Vi har listet opp noen alternativer som virkelig er som skapt for en hjertevarm getaway.

The Plaza

new-york4

The Plaza er virkelig en gammel metafor når eleganse i New York skal beskrives. Et av byens aller mest ikoniske hotell, på det sør-østre hjørnet av Central Park, spekket med gamle og tradisjonelle, vakre detaljer. Se for deg elementer i gull, tepper til flere hundre tusen dollar, og servicepersonell i estetiske uniformer.

Vil du oppleve Central Park på en gammeldags måte, så kan du og din kjære behagelig farte gjennom parken i sakte tempo ved hjelp av hest og kjerre. Dagen kan dere avslutte i hotellets 800 kvadratmeter store spa, særlig kjent for sine varme treflater, mørke steinkomponenter og fokus på vin. Hva med et rødvinsbad, eller fornemmelsen av å bli smurt inn i en blanding av rødvin og honning?

Se priser, flere bilder og ledige rom

The Pierre – a Taj Hotel

new-york5

I en by der ekslusivitet og fasjonable løsninger snarere er regelen fremfor unntaket, skal det noget til å skille seg ut. The Pierre har dog klart å gjøre dette på en spektakulær måte, spesielt med tanke på utformingen av rommene der du med ett finner roen omringet av huslige og lukseriøse løsninger planlagt ned til minste detalj.

Vi snakker høyt under taket, masse naturlig sollys, luftige rom, vanvittig utsikt og behagelig sammensetning av fargepaletter. Håndsydde tepper, puter i silke, og bruk av skinn gir straks en nærmest pompøs følelse. Overdådig, så absolutt, men samtidig så utrolig befriende, av og til.

Se priser, flere bilder og ledige rom

The Waldorf Astoria

new-york6

Hotellets historie strekker seg tilbake til 1893, da millionæren William Waldorf Astor åpnet et 13 etasjer stort hotell ved siden av hans flotte bolig. I etterkant har hotellet vokst til en imponerende høyde på 47 etasjer, dog ikke helt unikt i New York, byen velkjent for sin høye konsentrasjon av skyskrapere. Som en kurositet kan det nevnes at hotellet påstått skal være det første som har tilbudt room service.

Rommene bærer preg av å ikke være de aller nyeste, men det er nettopp denne gamle stilen som gjør hotellet særegent på sin måte, en deilig blanding av rustikk utsmykning, komfort og mye luksus for pengene. Sentral beliggenhet langs Park Avenue, ikke langt unna Grand Central og Saint Patrick’s katedralen.

Se priser, flere bilder og ledige rom

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *