• Meny
  • Meny

Bronx Zoo – en dag i dyrehagen

Ikke et vondt ord om Fifth Avenue og gatens majestetiske shoppingmuligheter, men noen ganger ønsker man et avbrekk fra storbyens stressende elementer. Da gjerne ved å sette seg ned i grønne omgivelser med god mat, høre fuglesang og toppe det hele med noe flott å se på. Ved å legge turen til dyrehagen i Bronx kan du få alle ønsker oppfylt, og la det være sagt, parken kan være like underholdende for voksne som for barn.

Parken ligger lokalisert i midten av Bronx, en av New Yorks bydeler med plassering nord for Manhattan. Reiser du med kollektivtrafikk fra Times Square kan du benytte deg av T-banelinje 2 og gå av på stasjonen West Farms Sq – E Tremont Av. Avstandsmessig så ligger Bronx Zoo ca 15 kilometer fra Times Square.

Attraksjoner for enhver smak

Dyrehagen i seg selv kan by på ikke mindre enn rundt 10.000 mål totalareal, og mer enn 6000 dyr. Gå ikke glipp av de prisbelønnede utstillingene og områdene der målet har vært å gjenskape dyrenes naturlige omgivelser så godt som mulig, enten det gjelder snøleoparder fra Himalaya eller gorillaer fra Kongo. Du vil også kunne være vitne til mating av sjøløver i bassenget, samt et område totalt dedikert til dyr fra Madagaskar, øya utenfor Afrika særlig kjent for sitt unike dyreliv.

Regnfulle dager kan du bruke på parkens innendørsattraksjoner, herunder finner vi blant annet utstillingene med fugler, sommerfugler og reptiler, og Congo Gorilla Forest.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *