• Meny
  • Meny

Velg deg ut minst én unik busstur når du skal til New York

I New York er man nesten nødt til å prøve en «Hop on, Hop off»-busstur. Da får man se store deler av byen, utrolig mye mer enn det man kan håpe på om tar sightseeingen til fots.

Dessuten er det utrolig kjekt at man alltid har muligheten til å gå av, for å så gå på igjen senere. Det anbefales å gjøre dette en av de første dagene, slik at man blir kjent med byen og stedene. Mens du sitter på bussen vil du få mange aha-opplevelser, i form av at du vil tenke «dit vil jeg» og «der vil jeg spise» osv.

Det finnes også mange andre bussturer man kan oppleve, dersom man vil se mer konkrete steder.

Under får du en liste over noen bussturer du bør vurdere

busstur-new-york

Disse bussturene kan anbefales:

Sex and the City Hotspots

Hvis du elsker Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda er du nødt til å skaffe deg billetter til denne bussturen. Du får se alle de viktigste stedene fra filmen. Stedene er mange og inntrykkene er store. Alle fans vil elske denne turen. Du får lov til å føle deg som en av damene i flere timer. Er du på venninnetur er dette den perfekte bussturen.

Gossip Girl-steder

Denne bussturen er for alle som forelsket seg i Dan, Serena, Blair, Nate og Chuck. Du får se de fantastiske hotellene, den berømte «trappen» og andre viktige steder fra TV-serien. Mens du sitter på bussen får du både sladder og fakta om skuespillerne. Man kan ikke kalle seg en ekte Gossip Girl-fan uten å ha vært på denne bussturen.

Sopranos Sites Tour

Er du hverken Gossip Girl-fan eller håpløst opptatt av Sex and the City, kan det hende du har latt deg bergta av TV-serien «Sopranos». I så fall har du nettopp funnet ut hvilken busstur du skal på når du besøker New York. Se hvor og hvordan Sopranos ble filmet, og få et innblikk i den spennende TV-verdenen i New York City.

The Ride

Selv om du ikke er spesielt opptatt av TV-serier, finnes det naturligvis et godt alternativ når det kommer til bussturer. «The Ride» er en busstur absolutt alle burde få med seg. Selv om de også tar en av turene nevnt over. Dette er nemlig en ekstraordinær opplevelse. Ikke bare får du sightseeing av høy klasse, du får i tillegg både show og underholdning. Dette er en unik opplevelse! Husk å kjøpe billetter til denne bussturen.

«The Ride» er en helt unik busstur.

Med andre ord: Du kan ikke få gjort noe galt så lenge du bestiller billetter til en eller flere av disse bussturene.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *