• Meny
  • Meny

Venninnetur til New York – hva burde dere gjøre?

Har man samlet sammen venninnegjengen og bestemt seg for en tur over Atlanterhavet, nærmere bestemt til USA og New York, er det bare å begynne å glede seg. New York er en fantastisk metropol med utallige ting å se og gjøre for en gruppe kvinner på tur og med litt planlegging ligger forholdene til rette for en opplevelse man ikke kommer til å glemme med det første.

Sex and the city

De fleste har vel fått med seg serien om de fire frimodige venninnene som mer eller mindre snur New York på hodet, og faktisk kan flere av stedene damene frekventerer besøkes, enten på egenhånd eller i samlet flokk på en guidet tur.

Flere selskaper arrangerer rundvisninger med over førti(!) stopp hvor man kan se hvor Carrie handlet veskene sine, hvor Samantha møtte millionæren sin og hvor Charlotte kjøpte forlovelsesringen sin.

Selvfølgelig drar man ikke til New York uten å shoppe litt selv heller, og The Big Apple har et utall av handlegater og stormagasiner å velge blant. Et av de mest (u)kjente er Century 21 som ligger like i nærheten av Ground Zero. Senteret regnes som en av New Yorks mest kjente hemmeligheter, og over flere etasjer tilbys kjente merkevarer til rasende lave priser. Alt fra sko til sengetøy og smånips fra både Calvin Klein og Dolce Gabbanna finnes, så det er bare å holde kredittkortet opptatt.

Lunsj i det fri

Man behøver ikke nødvendigvis i tilbringe all tid med å handle, det finnes også mengder av museer man kan besøke, parker man kan vandre i, og små hyggelige fortauskafeer man kan finne et bord og hvile seg ved.

Et annet godt tips er å oppsøke en velassortert bakerforretning og handle inn både brød og pålegg, kanskje en god flaske vin, og så ta turen til Central Park på piknik. Besøker man New York enten om våren eller sommeren er været som regel godt, og man kan spare restaurantbesøket til mørket faller på.

Har man interesse for det, går det alltid flere teaterforestillinger på de største scenene i byen hver kveld, eller hva med en tur på kino? Eller hva med en tur på stranden? New York har det hele.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *