• Meny
  • Meny

Dra på hockeykamp og opplev New York Rangers

Du trenger ikke være sportsidiot for å ha glede av å se en hockeykamp med New York Rangers. Ishockey er en svært publikumsvennlig sport alle vil kunne finne underholdende.

Det kan være spennende nok å oppleve en ishockeykamp i Norge, men det å være tilstede under en NHL-kamp må kunne sies å være av et helt annet kaliber! Med en total kapasitet på 18.200 tilskuere sier det seg selv at dette er en opplevelse du kommer til å huske for livet.

Vi skal nedenfor gi deg en liten oversikt over praktisk informasjon du trolig vil finne nyttig når det gjelder å se Rangers i aksjon.

New York Rangers spiller sine hjemmekamper på Madison Square Garden:

hjemmebane-stadion-new-york-rangers

Plasseringsmessig kunne stadionen nesten ikke ligget mer sentralt med sin beliggenhet midt på Manhattan. Nærmere bestemt ligger bygget mellom 31st og 33rd Street, og mellom 7th og 8th Avenue.

Komme seg dit:

Det anbefales at du enten går eller tar T-banen til kamp, noe avhengig av hvor du reiser fra naturligvis. T-bane 1, 2, 3 og A, C, E kjører til 24 St. Penn Station som i praksis er et lite steinkast fra stadionen.

Når bør du ankomme stadion?

Én time før kampstart er en god regel. God tid er avgjørende for å unngå de lengste køene. Dessuten får du tid til å få med deg oppbygningen av kampstemningen, og det å se Madison Square Garden fra innsiden.

Slik kjøper du billetter:

Du kan få tak i billetter gjennom Rangers offisielle nettside, men disse forsvinner fort.

En svært stor andel av billettene kjøpes opp av selskaper som videreselger billettene gjennom sine salgskanaler. Studhub og Ticketmaster er blant de mest populære.

Hva koster en billett?

Plasseringen avgjør hvor mye billetten koster. Variasjonene er store.

De billigste billettene starter på ca. 250 kroner. De dyreste kan koste flere titalls tusen kroner. De aller fleste billettene ligger dog i sjiktet 500 – 1.500 kroner per billett.

Hvor er de beste setene?

Dersom du er villig til å bruke litt ekstra vil jeg anbefale deg å kjøpe seter i feltene 105-109, eller 115-119. Her har du god oversikt over begge sider og sitter ellers nært nok til å kunne gjenkjenne spillere.

Personlig synes jeg du får best valuta for pengene på setene i felt 209 – 213, og 222 – 226, også kjent som øvre langside.

Se setekartet nedenfor:

billetter-seter-stadion-new-york-rangers

Kjøp supportereffekter fra New York Rangers:

På kampdager vil du kunne kjøpe effekter fra flere tilbydere innad på stadionen.

Alle andre dager holder MSG Team Store åpent. Denne butikken finner du ved hovedinngangen til Madison Square Garden. Utvalget er bredt, med en stor andel av årets kolleksjon, premiumvarer og tidløse klassikere. Vi snakker drakter, capser, T-skjorter, jakker, gensere, treningsbagger og accessories.

Alternativt kan du naturligvis bestille effekter fra klubbens offisielle nettbutikk. Butikken sender til Norge.

Madison Square Garden hjemmebane stadion New York Rangers ishockey NHL

Terminlisten til New York Rangers:

Spilleprogrammet til New York Rangers varierer fra år til år. Du kan finne en oppdatert terminliste på klubbens offisielle nettside.

Kart over hjemmebanen til New York Rangers (Madison Square Garden):

Glad i sport? Les mer om det å oppleve New York Yankees.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *