• Meny
  • Meny

Yankee Stadium – se New York Yankees i action

Få idretter står så dypt forankret i den New York’ske folkesjelen som nettopp baseball. Da er det selvfølgelig New York Yankees som gjelder, laget som spiller sine hjemmekamper på Yankee Stadium i Bronx.

Med en imponerende merittliste på 27 mesterskap innen World Series, og 40 topplasseringer innen American League, står The Yankees som det mestvinnende laget innen både American League og World Series, sistnevnte en betegnelse på finaleturneringen i Major League Baseball (MLB), en nord-amerikansk baseballorganisasjon.

Stadiumet var det største og den mest enestående hjemmebanen innen baseballidretten da det åpnet i 1923. Siden har banen fungert som en samlingsplass for sportsinteresserte, både unge og gamle, og som grubunn for kommende baseballstjerner. Vi kan jo bare nevne Roger Maris, Lou Gehrig, Mickey Mantle, Joe DiMaggio og Alex Rodriequex, et fåtall av individer som virkelig har satt farge på Yankees imponerende seiersrekker.

Bare de siste årene har området gjennomgått enorme forbedringer, innen intrastruktur, kiosker, parkering , og ikke minst – et flunkende nytt stadium plassert tvers over gaten for det forrige.

Skaffe billetter til kamp med New York Yankees:

Det enkleste vil være å bestille billetter gjennom nettsidene til New York Yankees, de er navngitt som “Individual Game Tickets”. Velg ønsket kamp, og du vil så bli tatt videre til et interaktivt kart der du kan velge område på tribunen, og ønsket sete, før du betaler til slutt.

Hvordan komme deg til Yankee Stadium:

Subwaylinje “D” vil ta deg fra Rockefeller Center og til stasjonen “161 st Yankee Stadium”. Reisen tar ca. 18 minutter. Du kan selvfølgelig også spasere, men merk at avstanden ligger på rundt mila.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *