• Meny
  • Meny

Brooklyn Heights

Brooklyn Heights er navnet på et fasjonabelt strøk i bydelen Brooklyn, ofte forbeholdt den øvre middelklasse. Strøket er gjerne kjent for sine brosteinsbelagte gater, mursteinspregede fasader og sin symmetriske gatebeplanting av trær. Den korte avstanden til Brooklyn Bridge som tar deg over til Manhattan er øvrig med på å øke strøkets popularitet. Benytter du deg av T-banen vil du være på Manhattan innen 10 minutter.

Hvorfor burde du sjekke ut Brooklyn Heights?

Det å komme seg vekk fra Manhattans pulserende tilstander er absolutt å anbefale, ikke bare for å kjenne roen i sjelen, men også på grunn av det visuelt vakre ved å vandre gatelangs blant stilige townhouses og små, koselige spisesteder. Gå ikke glipp av de italienske restaurantene Queen og Grimaldi’s, sistnevnte med rykte på seg for å ha den beste pizzaen i Brooklyn.

Gåtur langs promenaden ved East River er noe du definitivt burde gjøre, da selvfølgelig med et kamera tilgjengelig da utsikten til Manhattan Skyline, Brooklyn Brigde og Frihetsgudinnen ikke er annet enn formidabel! Kjøp en velkjent “pastrami-sandwich on the go” og ta livet helt med ro på en av benkene langs promenaden vendt mot East River. Glem ikke å avslutte turen med en søt nytelse hos “Brooklyn Ice Cream Factory” som med sitt lille utsalgssted langs promenaden påstås å ha den beste iskremen i USA, kun laget på naturlige ingredienser.

Ønsker du foreta litt shopping i Brooklyn Heights burde du besøke “Housing Works Thrift Store”, en bruktbutikk med gode priser på secondhand-varer av klær, møbler, sko, kunst og pyntegjenstander. Overskuddet går til butikkens kampsak for AIDS og HIV.

Så ta gjerne turen til vakre Brooklyn Heigts, et historisk område som straks tar deg tilbake til 1850-tallet og gir assosiasjoner til kjente programmer som Sesame Street og Bill Cosby show. Som en fun fact kan det nevnes at kjente personligheter som Björk, Sigrid Undset og William Everdell har bodd i området.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *