• Meny
  • Meny

Kunsten å få billetter til livesending med David Letterman

Vi har nok alle et forhold til Late Show with David Letterman, dette 45 minutter lange talkshowet med den svært populære programlederen David Letterman. Programmet har siden oppstarten i 1993 vært en enorm suksess med stort innslag av kjente fjes fra alle samfunnslag på gjestelisten. Programmet produseres i Ed Sullivan Theater, et TV- og radiostudio lokalisert langs Broadway på Manhattan med plass til 400 gjester.

Hvordan skaffe billetter til showet

Når det gjelder det å få billetter i seg selv så fungerer det ikke på normalt vis ved at du betaler en viss sum, og dermed er garantert publikumsplass. La oss ta en titt på de ulike valgene:

Alternativ 1 – Melde deg på publikumslisten på nett:

Ved å melde deg fylle ut publikumsskjemaet på nett, gjennom CBS sine nettsider, så vil du havne i en listen over nominerte. En viss andel av de nominerte vil så bli ringt opp av teamet, for så å bli stilt et spørsmål om David Letterman. Klarer du spørsmålet så har du garantert billett til showet.

Alternativ 2 – Melde interesse i billettkiosken på Ed Sullivan Theatre:

Ved å besøke billettkiosken under gitte tider så kan du melde deg som nominert på samme måte som ved å gjøre dette via internett. Prosessen fungerer på samme måte ved at en viss andel blir oppringt av en representant fra teamet. Tilbakemelding gis per telefon.

Alternativ 3 – Gamble på stand-by billetter samme dag:

Dersom du ringer telefonnummer 212 247 6497 etter klokken 11.00 og samme dag som programmet produseres, så kan du bli trukket ut til å stå i kø ved Ed Sullivan Theatre for ubrukte billetter til kveldsshowet. Du er følgelig ikke garantert plass i salen selv om du blir trukket ut, så det er en viss risiko med denne metoden.

Øvrig nyttig informasjon om David Letterman Show:

– Salen har en svært lav romtemperatur på 10-13 grader, så sørg for å ta med deg jakke.
– Du vil bli sjekket for ID før du kommer inn. Ta med førerkort eller pass.
– Det er 18 års aldersgrense for å kunne være publikum.
– Du har kun mulighet til å søke på billetter én gang hvert halvår.
– Ikke ta med deg poser eller pakker.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *