• Meny
  • Meny

Vil du se drag show i New York? Sjekk ut disse 5 stedene.

Byen som aldri sover har definitivt mye å by på. Du trenger aldri kjede deg. En ting du definitivt bør få med deg hvis du skal reise til storbyen er dragshow. Disse showene er en opplevelse man ikke glemmer med det første.

Ru Paul’s Drag Race har underholdt oss via TV-skjermen, men ekte vare i form av show er helt unikt. Det er mange steder å velge mellom, under følger vår topp 5 liste.

Ta deg tid til å sjekke ut minst to av disse stedene.

1. The Stonewall Inn

Det kan hende du blir litt skeptisk idet du setter føttene innenfor døren. Det er et mørklagt lokale som minner mye om en kjeller. Dessuten dufter «hulen» av øl, sprit og til tider svette. Det sistnevnte er jo egentlig bare et sikkert tegn på at det blir god stemning. De som står bak baren kan se litt skumle ut, men de er harmløse og utrolig hyggelige.

Hvis du med en svak og redd stemme sier du skal på drag show, peker de mot trappa og ber deg gå opp en etasje. Der er det en scene og tilhørende bord/stoler i nærheten. Bestill deg en drink og slå deg gjerne ned på første rad.

Stonewall er det ulike show, men de har alle én ting til felles: De underholder fra start til slutt. Det er også gode muligheter for å kunne slå av en prat med artistene når showet er ferdig.

2. Pieces

Hvis du ønsker drag show av typen som er litt mer «uformelt» og «tilfeldig», burde du ta turen innom Pieces. Ofte finner du en mann i dameklær bak baren som serverer deg billige drinker. Ofte går denne artisten under navnet «Dusty Ray Bottoms».

På Pieces har de små show både tidlig på dagen (da får du drinker til en slikk og ingenting) og show sent om kvelden. Ofte er disse korte som en liten «pause» fra den vanlige festingen og minglingen.

Pieces har mange stamkunder og folk kommer så godt som alltid tilbake etter første møte med utestedet.

3. Lips

Her kan du nyte en god middag, en god drink og et perfekt show. Lips gir deg hele pakka, og i et stilig lokalet som skriker New York, drag og fest.

Dette stedet er perfekt hvis dere er en stor gjeng som vil bestille bord på forhånd.

4. Boots & Saddle

Her finner du spektakulære show nesten hver eneste kveld, gjerne etterfulgt av en DJ som holder deg varm natten lang.

Hver lørdag er det Marti Gould Cummings som står på scenen. Dette er en drag man virkelig har lyst til å se i action. Er ikke kveldsshow noe for deg, har Marti et show på samme sted hver søndag fra klokka to. Nyt en god brunsj mens du blir underholdt til tusen.

På Boots finner du definitivt mange av New Yorks kuleste drag queens: Dusty Ray Bottoms, Alex Michelle, Brita Filter og Tammy Spénks for å nevne noen.

5. The Ritz

Her er det så hyggelig at det er umulig å ikke kose seg. Showene vi får servert her har stort sett alltid et tema. Til eksempel brukte de nylig «Star Wars» som en rød tråd. Sånt blir det underholdning av. Mottoet deres er: «Never a Cover. Always a party».

The Ritz har mange kule arrangementer og temafester. Dette stedet bør sjekkes ut.

Da gjenstår det bare å si: Kos deg med drag show. Dersom du har sett deg ut en eller flere dronninger du har lyst til å se når du besøker byen, er det ikke verre enn å ta en titt på Facebook-profilen til artisten det gjelder. Så godt som alle artistene er gode på å reklamere for seg selv.

Tips: Les gjerne også om anbefalte gaybarer i New York.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *