• Meny
  • Meny

Uteliv for homofile i New York – tips til barer og puber

Få byer i verden har et så variert miljø som New York, og her finner man representanter fra stort sett alle land og etnisiteter, og alle legninger er også til stede. Noe som tydelig gjenspeiler seg i nattelivets fornøyelser, og myriader av nattklubber og restauranter har tilbud utelukkende rettet mot for eksempel homoseksuelle av begge kjønn.

Faktisk er det homoseksuelle tilbudet i New York så stort, at det finnes flere områder kun tilegnet disse, og hele bybildet er preget av butikker som selger klær og effekter rettet mot homoseksuelle, og ikke minst barer og diskoteker for samme.

Loungebarer og kjellerlokaler

Christopher Street i West Village har siden 1970-tallet vært et slikt område, og regnes i dag som de homofiles “hovedgate” i New York, og det er hit de kommer til alle døgnets tider, for å delta i noen av de mange aktivitetene som finnes her. Den like kjente gaten “Gay Street” krysser ved en tilfeldighet Christopher Street, uten at de har noen sammenheng for øvrig.

Av rene utesteder for homoseksuelle finnes det lange lister, men blant de mest kjente er nok den berømte “g Lounge”, som var den aller første loungebaren spesielt rettet mot homofile, og som fortsatt er et hyggelig treffpunkt hvor mange går for en enkel øl eller drink etter jobben.

Blant de mer ekstreme stedene finner man “The Cock” (Hanen), som ble berømt for sine mørke kjellerlokaler og lærkledde personale, men i dag er den betraktelig roligere, til tross for at den har beholdt sitt noe lugubre image fra tidligere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *