• Meny
  • Meny

Anbefalte nattklubber og diskoteker

New York er ikke bare en utmerket destinasjon for deg som er ute etter en shoppingarena i verdensklasse, men også svært ettertraktet blant festglade verden over. Byens absolutt hotteste spots har en tendens til å føre strikt inngangspolicy, dresscode og høye priser, men så får du til gjendgjeld gleden av å feste med modeller, finansfolk og verdenskjente stjerner. Kanskje ser du Jay Z og hans følge som spretter et flertall av luksuschampagnen “Cristal”?

Oak

En av New Yorks heiteste klubber, men definitivt blant stedene med striktest inngangspolicy. Kle deg skikkelig, eller kom sammen med en gruppe jenter. En stor gruppe menn har dessverre svært liten sjanse for å komme inn, kanskje dersom dere blar opp summer i klassen flere tusen dollar. Dette er stedet der de hotteste av de hotte tar turen, deriblant modeller, kjendiser, finanseliten og kulturelle storheter. Partyfaktoren er svært tilstedeværende, lydnivået høyt og alkoholkonsumet likeså. Lokalet preges av sjarmerende eiketak, sort-hvitt gulv, VIP-lounger med peis og en velutstyrt bar som deler lokalet. Dette er stedet der flasker med Dom Pérignon og Krug heller er regelen, snarere enn unntaket.

Chloe 81

Lokalisert i Lower East Side linger “Chloe 81”, et stemningsfullt utested drevet av Brooke Smy. Alltid upåklagelig stemning, og et interiør som aller mest kan minne om en blanding av Chicago og en chic bistro i Paris. Dyktige DJer sørger for en upåklagelig vibe i lokalet som ellers er preget av hvite fliser, myk belysning, sofagrupper og vintagebord. Et absolutt godt valg om du ønsker en noe mindre club der du kan danse og nyte velkomponerte mojitos.

The Raines Law Room

En av de mer sofistikerte plassene på New Yorks utelivskart er perlen “Raines Law Room”, en klassisk og skjult perle med svært god whisky, vin, drinker og champagne. Dempet belysning, myke og vakre sittesalonger og rolig nok musikk til at du enkelt kan holde en samtale uten å øke volumet. Stedets lounge er virkelig noe for seg selv der du sitter tilbakelent i sofaer og stoler av typen “Chesterfield”, titter bort på peisen og det ellers øvrige dekoret som etterligner et landsbyhus fra 1800-tallet. Den idylliske bakgårdshagen sørger for dyrkingen av urter og aromatiske vekster som brukes i drinker og siruper. Les gjerne også forslagene til New Yorks anbefalte barer.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *