• Meny
  • Meny

Billige billetter til Broadway – hvordan får du tak i de?

Lite sier mer om Times Square enn yrende folkeliv, skinnende lystavler, The Naked Cowboy og krysningpunktet for Broadway og 7th Avenue. Gjennom flere tidsepoker har teatergaten Broadway fungert som tilholdssted for utallige musikaler i verdensklasse, og hatt rolle som trekkplaster for kulturjunkies verden over.

Det å være tilskuer til en musikaloppsetning hos en av teatrene langs Broadway kan definitivt sies å være en opplevelse for livet, et minne som vil brenne seg fast i hukommelsen din, og fylle deg med glede, engasjement og musikalske følelser. Har du først tatt turen til The Big Apple så burde dette selvfølgelig stå på din “to-do-liste”. Dessverre er dette også en kostbar affære, da billettprisene gjennomsnittlig ligger på over 600 kroner per billett. Men det finnes råd…

Kunsten å finne Broadwaybilletter på tilbud

Triks 1:

Den første løsningen vil være å henvende seg til en av de tre billettkioskene i New York med navn “TKTS Booth”. Det finnes en kiosk på Times Square, en ved South Street Seaport, og den siste med beliggenhet i Downtown Brooklyn.

Normalt vil du få rabatter på mellom 20-25 %, noen ganger så mye som 50 %. Dette gjelder da oppsetninger samme dag, eller den etterfølgende dagen. Nedsiden er at du ofte kan ende opp med å stå én time i kø, men dette er om ikke annet, en flott måte å oppleve det ekte New York på lokalt vis.

Triks 2:

Hastebilletter og ståplasser: Billetter som kjøpes få timer før oppsetningen starter, kan du få til 25-35 dollar per billett. Enkelte musikaler tilbyr også ståbilletter. Begge billettene kjøpes i teaterenes billettkontorer samme dag som forestillingen arrangeres.

Triks 3:

Meld deg på et nyhetsbrev: Flere av de store billettilbyderne gir rabatter i størrelsesordenen 25-50% dersom du melder deg på deres nyhetsbrev og bestiller billetter gjennom disse. Dette gjelder blant annet selskapene Theatermania, Playbill, Hit Show Club og New York Show Tickets. En grei fremgangsmåte for deg som både ønsker rabatt og tryggheten med å kunne bestille i forkant, kø slipper du også.

For øvrig kan du selvfølgelig også bestille billetter på vanlig måte, og til full pris gjennom selskapenes nettsider, eller per telefon.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *