• Meny
  • Meny

Riverside Park

På vestsiden av Manhattan vil du finne en langsgående, grønn lunge med en lengde på 6 kilometer, med navnet Riverside Park. Parken drives av New York City Department, holder til i Upper West Side og brukes flittig av lokalbefolkningen for å dekke behovet for grønn rekreasjon i et ellers travelt Manhattan.

Parkens fasiliteter inkluderer blant annet tennis-, basket- og volleyballbaner, et særlig populært tilbud hos lokale idrettslag. Ellers finner du skatepark, fotballbane og lekeplasser for barn. Gjennom vår-, sommer- og høstsesongen er parken gjenstand for en rekke aktiviteter og arrangementer som gratiskonserter, show for barna og utendørskino. Langs parken vil du også finne en bred asfaltpassasje som egner seg utmerket for rollerblading, sykling, løpeturer og skating.

Riverside Park er kjent for å være langt mindre “trafikkert” og travel enn sin konkurrent, Central Park. Med på kjøpet får du også utsikt over Hudson River, en 507 km lang elv som munner ut i Upper New York Bay. Parken er ellers utstyrt med et vell av benker og sitteseksjoner som skaper de perfekte rammer for picnic og utendørslunsj. Besøk gjerne parken i vårsesongen da du kan se de vakre, japanske kirsebærtrærne i full blomstring. Vår og sommer kan du dessuten leie og padle med kajakk i de nedre delene av parken.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *