• Meny
  • Meny

Overnatting i New York

Når flybilletten til New York er bestilt er overnatting neste steg på agendaen og her er det virkelig mye å velge i! Alt fra toppleiligheter på de flotteste luksushotellene til billig hostelovernatting på rimelige herberge. Nedenfor finner du noen tips til sovesteder i New York, enten du går for de billige eller eksklusive løsningene.

Hvilket strøk og nabolag burde du bo i?

Folk som drar til New York for første gang tenker gjerne at de vil bo ved Times Square fordi det er så sentralt og kort avstand til alt. Med plassering i Midtown Manhattan, Theater District med Broadway like i nærheten kommer du riktignok midt i den kommersielle gryta. Ulempen er at du også kommer midt i området som kryr av turister og slitsomme selgere.

Generelt så er det viktigste rådet at du bosetter deg like ved en t-banestasjon. Da har du umiddelbar aksess til kollektivtransport som frakter deg på kryss og tvers av Manhattan. På grunn av bedre t-banelinjer og stadige forbedringer i kollektivtrafikken så velger flere og flere hotellbyggere å plassere sine hotell i avstander lengre borte fra Times Square. New Yorks metrosystem går 24 timer i døgnet, 365 dager i uka og tar deg til 95 % av attraksjonene.

Et godt råd når du skal finne hotell i New York er å sortere etter bestselgere, se etter gode tilbakemeldinger og deretter velge hotellet som passer din lommebok. Da New Yorks hoteller har en så enorm popularitet og store mengder tilreisende hver dag har du alltid masse ærlige tilbakemeldinger som kan hjelpe deg med å avgjøre hotellvalget.

Tre bestselgere

Nedenfor har vi listet opp tre hoteller som kan tilby både kvalitet, trivelig personale og valuta for pengene:

The New Yorker Hotel

newyork5

The Roosevelt Hotel

hotell_roosevelt

New York Hilton Midtown

newyork9

Les også om billige hoteller i New York og anbefalte hoteller i New York.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *