• Meny
  • Meny

Billige hoteller i New York

New York står høyest på manges liste over drømmereisemål, og det har sine grunner! Etter landing på Newark Airport eller en av de andre flyplassene, står alle New Yorks attraksjoner for dine føtter. Frihetsgudinnen, Central Park, Times Square, samt de villeste shoppingmulighetene du noensinne har opplevd.

La en ting være klart aller først, hotell i New York koster… Det er du nok klar over fra før, men tur/retur New York med syv dager på hotell, mat og lommepenger får du veldig sjelden under 10 000 kroner. Nedenfor tar vi en titt på noen av New Yorks billigste hoteller. Felles for de alle er beliggenheten på Manhattan, et must dersom du vil bo i bydelen der de aller fleste kjente attraksjonene ligger.

Hotel Carter

newyork6

Velger du Hotel Carter er du sikret en fabelaktig beliggenhet bare 100 meter unna Times Square og Broadway. Det er nesten snodig at du kan få et enkeltrom så billig med så god plassering, så får det heller være at romstandarden ikke er “top notch”.

Rommene er innredet i enkel stil, men gir deg det du trenger av sengekvalitet og eget bad. På rommene finner du også kabel-TV og telefon.

Tidligere gjester kan fortelle at “hotellet hadde perfekt beliggenhet, ok rom, bra senger, godt renhold og et stil som minner om det ekte NY”.

Se priser, ledige rom og flere bilder

Hotel 17

newyork7

Hotel 17 ligger i nærheten av Empire State Building og den kjente Broadway-scenen, samt like ved møtepunktet Union Square.

Gjesterommene kan skilte med klimaanlegg, safe, hårføner, parabol, trådløst internett og inkluderte badeprodukter. Badet er delt og blir rengjort ofte.

Erfaringer fra gjester:

“Billig og enkel standard. Delt bad. Veldig sentralt”.

“Hadde et veldog hyggelig opphold på hotel 17, bra beliggenhet, rent, delt bad på etsj var heller ingen problem, opplevte det opptatt en gang og var heller da ingen lang vente tid, rent og ryddig var det og. Absolutt å anbefale i en ellers dyr by : )”

Se priser, ledige rom og flere bilder

New World Hotel

Dette hotellet holder til midt i Chinatown, like ved Manhattan Bridge og Grand Station. Området er blant annet kjent for musikk, kultur og stor tetthet av utesteder, butikker og gode spisesteder.

Resepsjonen kan by på gratis aviser og både trådløs og kabeltilkoblet internett. Rommene har klimaanlegg, safe, kabel-TV, gratis avis, gratis trådløst internett og daglig rengjøring. Hotellet har en god plassering i forhold til prisen, men ikke ha høye forventninger hva romstandard angår.

Se priser, ledige rom og flere bilder

Les også om sovesteder i New York og anbefalte hoteller i New York.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *