• Meny
  • Meny

Outlets og fabrikkutsalg

New York er med sine utallige mange shoppingalternativer og handlegater, blitt en favoritt blant handleglade tilreisende som ikke bare ønsker å finne et rikere utvalg enn her hjemme, men som også vil shoppe til sterkt reduserte priser. Mens New Yorks butikker gjerne kan tilby 15-40 % lavere priser enn det vi er vant med i Norge, er det desto mer penger å spare på å legge shoppingturen innom et outlet, eller fabrikkutsalg om du vil. La oss ta en titt på et par av New York og omegns mest populære outlets.

Woodbury Common Premium Outlets

En times kjøring utenfor New York ligger Woodbury Common Premium Outlets. Absolutt et av de mest kjente og mest besøkte utsalgene i området, mye grunnet sitt enorme utvalg på omkring 220 butikker. Dette er stedet du drar for å virkelig fylle opp kofferten med billige merkevarer til 40-90 % rabatt. Da amerikanske priser gjerne er betydelig lavere enn norske i utgangspunktet, ligger alt til rette for at du kan spare store summer. Blant butikkene finner du eksempelvis Ralph Lauren, Burberry, Dolce & Gabbana, Fendi, Gucci, Coach, Adidas, Armani, Prada og Saks Fifth Avenue.

Fabrikkutsalget tilbyr ikke bare klær og sko, men også smykker og accessories, kosmetikk, gaver, mat, lærprodukter og interiørgjenstander. Om du ønsker å besøke fabrikkutsalget kan du ta bussen fra Port Authority, med retur flere timer senere. Sørg for å komme tidlig, da de beste varpene har en tendens til å raskt rives bort.

Century 21

I over 50 år har Century 21 vært blant New Yorkernes fremste valg når det gjelder å finne billige merkeklær på Manhattan. Lokalisert på Lower Manhattan, ikke langt unna World Trade Center Memorial, finner du flaggskipbutikken som daglig tiltrekker seg store mengder turister og lokale innbyggere. Utsalget er et gunstig alternativ for deg som ønsker 30-65 % rabatt på en mengde merkevarer, uten at du trenger å reise utenfor Manhattan.

Vareutvalg: Klær for han og henne, barneklær, sko, kosmetikk, vesker, kofferter, tekstiler og produkter til hjemmet.

Gabay’s Outlet

Flere New Yorkere har Gabay’s Outlet på sin liste over “hemmelige godbiter” de helst ikke vil dele, da spesielt om du er ute etter designersko, som er Gabay’s spesialitet. Tidligere sesongers varer fra blant annet Tory Burch, Lanvin, Chanel, Giuseppe Zanotti, Jimmy Choo, Gucci og Stuart Weitzman til 30 – 80% prisavslag fra original butikkpris. Riktignok ikke den mest oversiktlige butikken da skoene ligger nede i eskene, men har du tid så kan du spare hundrevis av dollar, per skopar. Har også et brukbart utvalg av vesker, jeans, kjoler og barneklær.

Tips: Sett deg opp på Gabay’s mailing list for oppdateringer over når de får inn nye vareforsyninger.

Les for øvrig mer om kjøpesentre i New York.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *