• Meny
  • Meny

Anbefalte musikaler du bør få med deg på Broadway

Planlegger du å reise til New York? Da burde du sikre deg billetter til en eller flere musikaler på Broadway.

New York byr selvsagt på de store og kjente musikalene som «The Phantom of the Opera», «Chicago» og «Disney’s The Lion King». Dersom du har sett disse i London, eller har lyst på en musikal-opplevelse med litt mer futt har Broadway noen fantastiske perler å by på.

Hvis du planlegger en tur til New York City burde du for øvrig ta en titt på denne huskelisten. Lurer du på når det er billigst å reise? Se her: her.

Disse musikalene bør du få med deg:

Kinky Boots – en unik musikal

Denne musikalen må du bare få med deg om du skal ta turen til byen som aldri sover. Du er garantert å gå ut av teatret med et stort smil. Historien er både interessant, hjertevarmende og morsom. Med musikk fra Cyndi Lauper og et tankevekkende budskap er man bare nødt til å bli tatt med storm. Musikalen skiller seg ut i mengden nettopp fordi den forteller en litt annerledes historie.

musikaler-new-york

The Book of Mormon – den morsomste blant New Yorks musikaler

Hvis du elsker humor, er «The Book of Mormon» musikalen du burde velge. Den er hysterisk morsom fra start til slutt, og får derfor med seg publikum på en helt spesiell måte. Det er kanskje ikke så overraskende at den får de fleste til å le, med tanke på at dette er en musikal fra skaperne av «South Park». Med andre ord: Hvis hovedmålet er å bli underholdt, legg pengene i en billett til denne fantastiske musikalen.

Beautiful: The Carole King Musical

Denne musikalen forteller oss historien om Carole King. Musikalen har vunnet flere priser og befinner seg stadig på topplista over musikaler i New York. Denne musikalen er perfekt for alle som er litt ekstra opptatt av musikk, og som ønsker å vite mer om Carole King. Denne blir ofte anbefalt på det varmeste, og det med god grunn.

Miss Saigon

Dersom du ønsker å oppleve en kjærlighetshistorie du aldri vil glemme, er dette musikalen for deg. Musikalen forteller om kjærligheten mellom en amerikansk soldat og en ung, vietnamesisk kvinne. Med sanger som treffer hjertet og en viktig historie lar denne musikalen publikum forelske seg i både historien og karakterene. Er du en håpløs romantiker? Da blir du nødt til å se denne om du skal til New York.

Uansett hvilken musikal du velger, vil du få en opplevelse for livet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *