• Meny
  • Meny

Få med deg noen gode stand up show i New York

Du har ikke tatt turen hele veien til New York for å være alvorlig. Derfor er du nødt til å få med deg et stand up show. Gjerne ett stort show, og ett lite show hvor ferske komikere viser frem sitt sanne jeg. New York har mye å by på innenfor denne kategorien.

Er du glad i humor og komikk? Da er du nødt til å få med deg et stand up show i New York. Det kan ikke sammenlignes med det vi er vant til her til lands. Standaren er en helt annen og stemningen er så godt som alltid til å ta og føle på.

Finn et bra spisested, og ta deg en tur på stand up show før eller etter maten.

Comedy Cellar

«Comedy Cellar» er åpent sent og derfor det perfekte stedet å dra hvis man vil oppleve stand up etter «sengetid». «Kjeller-følelsen» gir en helt unik stemning og man kan forvente seg mange latterkramper i løpet av kvelden. Dette er et perfekt sted å dra til når man er en vennegjeng!

Caroline’s Comedy Club

Er du glad i store show med kjente komikere er dette stedet du må besøke. Egentlig bør man alltid prøve å få en billett til et show på «Caroline’s» når man besøker byen som aldri sover. Komikere som får stå på denne scenen, vet at de har slått igjennom. Stedet ligger sentralt på Times Square, så allerede før showstart får du mange inntrykk og høy puls. Stedet garanterer latter.

Anbefales: «The Peoples Improv Theater» har en stemningsfull bar med gode drinker!

steder-stand-up-new-york

The Peoples Improv Theater

Dersom du har sansen for improteater har du nettopp skutt gullfuglen. Billettene er rimelige og publikummet er av ung alder. Dette er stedet for de urbane. Scenen er plassert i en kjeller, noe som sikrer stemningen og den rette atmosfæren. Liker du skuespill og humor uten manus? Da må du få med deg dette når du er i New York.

Stand up på The Stand

Sist men ikke minst. Mange vil kose seg gløgg på «The Stand». Først kan du ta deg et bedre måltid med en gang du kommer inn døra, før du så trekker ned i kjelleren. Der bør du smake på en drink eller to mens du sitter nærme scenen. Stedet er intimt, koselig og lite. Du kommer tett på komikerne og føler at du er en del av showet. Stemningen er helt fantastisk!

På The Stand får du sitte nærme scenen, nesten uansett.

Tips: Les gjerne også om hvor du burde se drag show.

Uansett hva du velger: Få med deg et stand up show i New York.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *