• Meny
  • Meny
Romantikk i New York

Bryllupsreise til New York og Manhattan

New York har ufortjent fått seg et rykte som en kald og kynisk by, men sannheten er faktisk noe helt annet. For eksempel er mye av den tidligere kriminaliteten fjernet, det legges mye vekt på turistvennlighet og store deler av byens parkanlegg er forbedret og utviklet til trivelige grønne oaser blant all betongen.

Derfor egner byen seg veldig godt til besøk av alle slag, så hvorfor ikke også legge bryllupsreisen dit? Nå er det jo alment kjent at byen aldri sover, og skal man kjenne den etter på den romantiske pulsen, gjør man det best om natten.

Under stjernene

Et godt tips på hvor man bør innkvartere seg er selvfølgelig det ikoniske hotell The Plaza på Fifth Avenue, med kort gangavstand til Central Park, hvor man kan nyte en piknik i det grønne, kanskje ro en tur på en av sjøene, eller bare spasere hånd i hånd gjennom folkelivet.

Hotellet tilbyr også en omvisning på Manhattan med deres en egen Rolls Royce Phantom, eller man kan be sjåføren om å bringe deg og din utkårede til en takrestaurant i nærheten, hvor man på kveldstid kan nyte en romantisk middag under stjernene.

Manhattan skyline

Et annet flott alternativ er en kveldstur på Hudson River og i Manhattan Bay, hvor man har en fantastisk utsikt mot Manhattans skyline og den opplyste Frihetsgudinnen. Flere av disse båtene tilbyr også middag og dans ombord i egen restaurant, og seiler rundt i flere timer.

New York oppleves best om våren eller litt tidlig på sommeren, før turistene kommer for alvor, og før temperaturene blir for høye.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *