• Meny
  • Meny

Radio City Music Hall

Radio City Music Hall i New York regnes som USAs største innendørs teater, og med sine rett i underkant av 6.000 sitteplasser var det også verdens største den gangen det ble oppført i Rockefeller Center i 1932.

Dette er New Yorkernes storstue, og skjer det noe stort i byen, er gjerne Radio City Music Hall involvert på en eller annen måte. Siden åpningen har det vært over 700 filmpremierer her, og det er på denne scenen verdensberømte artister som Frank Sinatra, Sammy Davis jr., Liberace og mange fler foretrakk å opptre. Dessuten er Radio City Music Hall det eneste stedet stort nok til å arrangere denne type forestillinger, uten å måtte ty til utendørs alternativer.

Verdens popsentrum

I våre dager er stedet mest kjent for å være stedet hvor den årlige MTV Video Music Awards-forestilllingen holdes, og bygningen huser også Grammy-prisutdelingen.

Det arrangeres selvfølgelig også regelemessige konserter her, og det er fullt mulig å bestille billetter til dette. Radio City Music Hall ligger strategisk og lett tilgjengelig til i Rockefeller Center like ved Times Square på Manhattan, og det er svært enkelt å komme dit med kollektive transportmidler.

Bestill i god tid

Vær imidlertid oppmerksom på at konsertene her er veldig attraktive, så det kan lønne seg å planlegge besøket på forhånd, eventuelt reservere billetter før man reiser hjemmefra.

Ønsker man derimot ikke overvære en konsert eller forestilling, kan man fortsatt få en rundvisning i bygget, hvor man også slipper til backstage og ser teateret fra artistenes ståsted. En både spennende og lærerik opplevelse.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *