• Meny
  • Meny

Utdrikningslag i New York – fest og moro

Ettersom det blir stadig billigere å fly, ikke minst til USA, er det også stadig fler som velger å reise over dammen for kortere besøk. Gjerne kun for en helg eller et par dager, så hvorfor ikke reise over og holde utdrikningslaget der også?

På grunn av strenge restriksjoner på inn- og utreise til USA for tiden er det kanskje ikke så enkelt å planlegge det som en overraskelse for den kommende brud eller brudgom, men det at de faktisk vet hvor de skal behøver ikke nødvendigvis å legge noen demper på opplevelsen.

Vel fremme i New York står opplevelsene i kø, og noe av det første man bør gjøre er å oppsøke en skikkelig amerikansk hamburgerbar. Eller kanskje en av de mange pølsebodene. Bare ikke be om ketchup, for i New York skal det være sennep til.

Teater i Central Park

Etter et godt måltid kan det passe fint med en skikkelig rundtur i byen, og befinner man seg på Manhattan er det mange muligheter. En yndet runde er faktisk med båt, først på Hudson River og Manhattan Harbour og kanskje en runde rundt Frihetsgudinnen.

Når mørket senker seg kan man gå på konsert eller en teaterforestilling i Central Park, før man kanskje tar turen på en av New Yorks mange Drag Show barer. En tur innom en av de mange stand-up klubbene kan være både morsomt og interessant, og vil la hemningene slippe fri uten å bli arrestert, kan man stikke innom en karaokebar. For de tøffe finnes det også en trapesskole, og flere arrangører av forskjellige vannaktiveter i havneområdet.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *