• Meny
  • Meny

De beste utestedene på Manhattan

New Yorks utescene er i stadig forandring og det vil være vanskelig å kåre et utested som topper alle de andre. Gjennom en rekke nylige kåringer er det likevel mulig å danne seg et bilde om hvilke utesteder som er byens absolutte kronjuveler. Les også et overblikk over New Yorks uteliv.

Beatrice Inn

Et av New Yorks virkelige toppsteder! Her er du garantert å kunne få øye på et og annet kjent fjes fra filmverdenen eller musikkbransjen. Dessverre er det svært vanskelig å komme inn dersom du ikke er kjendis, slående vakker, rik eller kommer med to heite damer på hver arm. Crewet fra Gossip Girls og Lindsay Lohan sies å være blants stamgjestene.

Beliggenhet:
285 W. 12th Street i West Village

Santo’s Party House

Billige drinker og konstant liv er to vesentligheter ved dette utestedet. Stedet er drevet av låtskriveren og artisten Andrew W.K og innehar et av New Yorks beste lydsystemer. Lokalene er på nærmere 800 kvm og inneholder både konserthall, bar, lounge og nattklubb.

Beliggenhet:
96 Lafayette Street i Chinatown

Kiss & Fly

Med romersk-inspirert interiør, spektakulære lyseffekter og eneståede lydsystemer kan du ikke trå feil ved å besøke Kiss & Fly på Manhattans vestside. Stedet starter kvelden som en behagelig loungeklubb med mye smooth jazz for deretter å gradvis smyge seg over til å bli et livlig houseparty utover kvelden. Ikke sjelden kan du være vitne til ville flammeshow og luftig akrobatikk.

Beliggenhet:
409 W 13th Street i Meatpacking District

Flaming Saddles

Dette er stedet du burde dra til om du søker en knallbra homobar i New York. Flaming Saddles er ved flere anledinger blitt kåret til New Yorks beste homsested. Interiøret er i høyeste grad inspirert av den ville vesten med saloondører, tregulv, jukebox og western på TV. Stemningen på stedet er definitivt ikke stiv og pertentlig, men snarere meget laid-back og hyggelig. Ikke sjelden foregår det dansing på baren.

Beliggenhet:
793 9th Avenue i Clinton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *