• Meny
  • Meny

Hostels, herberge og vandrerhjem

La en ting være sagt, overnatting i New York koster skjorta, og følgelig kan du ikke forvente deg all verden om du sikter etter å bruke noen hundrelapper per natt. Det finnes dog håp om du ikke er kravstor på romstandard og øvrige fasiliteter. Ser du deg rundt etter alternativer utenfor Manhattan vil du også spare vesentlige summer, eksempelvis ved å gå for Bed & Breakfast alternativer i Brooklyn eller Queens. Beliggenhet er som kjent gull verdt, så derfor skal vi ta en titt på et par veldig rimelige hostels og hotel som befinner seg på Manhattan.

The Bowery House

newyork1

I samme nabolag som overnevnte alternativ har vi “The Bowery House”, et hostel med noe finere fasiliteter og en hyggelig hage på toppen av bygget. Holder til i East Village, et område kjent for sitt utvalg av barer, restauranter og kulturelle historie. Meget fornuftig plassert i forhold til kollektivtrafikk, med flere T-banestasjoner innenfor et par hundre meter.

Blant romløsninger kan du velge mellom sovesal, som vil være det billigste alternativet, og egne rom med delt bad. Sengene er av typen standard køyeseng over to etasjer. For øvrig inkluderer rommet Wi-Fi og toalettartikler. Delt bad.

Se priser, ledige rom og flere bilder

Sun Bright Hotel

sunbright_new_york

Med sin beliggenhet i East Village, på nedre Manhattan, kan du sikre deg svært sentral og rimelig overnatting, ofte priset rundt et par-tre hundrelapper per natt. Det er bare å innse først som sist at dersom du kun legger et par hundrelapper per natt i overnatting så vil du ikke bare ha svært få alternativer å velge mellom, men du skraper også i bunnsjiktet når det gjelder kvalitet. Likeledes gjelder dette også kvaliteten på “Sun Bright Hotel”. Rommene er små dersom du vil ha eget soverom, og går du for sovesalvarianten vil du være eksponert for lyder da rommene ikke er helt isolerte. For øvrig er rommene utstyrt med klimaanlegg, samt gratis toalettartikler og Wi-Fi. Pengene du sparer kan i det minste brukes på shopping og annen hygge.

Se priser, ledige rom og flere bilder

RIFF Chelsea

newyork2

Kun et par hundre meter fra Pennsylvania Station, et av Manhattans store knytepunkter for kollektivtrafikk, ligger “RIFF Chelsea”. Som navnet tilsier så befinner hotellet seg i nabolaget Chelsea, og ligger til opplysning 600 meters gange fra Broadway. Et veldig godt alternativ om du er ute etter noe rent, pent og prisgunstig, med særdeles god beliggenhet. Ellers holder nærområdet normalt et lavt støynivå, og de hotellansatte er svært behjelpelige og hyggelige.

Soverommene er delte og inneholder to etasjers køyesenger. Rengjøring av rommene gjøres hver dag, og du har ellers tilgang på felles takterrasse og resepsjonstjenester med kaffeservering og vask. Ellers har rommene air condition, gratis Wi-Fi og oppbevaringsplass.

Se priser, ledige rom og flere bilder

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *