• Meny
  • Meny

Shoppingtips for New York

New York er en smeltedigel av ulike kulturer, spesielt ettersom det var hit alle immigrantene i sin tid ankom det forjettede land, noe både kulturen og handelstilbudet bærer tydelig preg av den dag i dag.

I en storby som New York finnes det et vell av tilbud, og så godt som alt man måtte ønske seg, er å få tak i. Og det er billig, svært billig, hvis man bare vet hvor man skal lete.

Selvfølgelig er det nærliggende å søke seg ned på Manhattan, hvor det meste ligger sentralt plassert rundt elskede Central Park, og det meste er innenfor rimmelig gangavstand. Eller bare noen få stoppesteder med byens utmerkede metrosystem.

Macbook og iPhone i New York

Legger man turen forbi Wall Street bør man utforske de mange sidegatene her, hvor man blant annet finner butikken Beauty Source, som fører alt mellom himmel og jord av hår- og hårpleieprodukter til svært lave priser.

Er man til Apple og deres produkter, kommer man heller ikke utenom et besøk i en verdens største Apple-Stores, eller hvis man liker foto, er B&H Photo and Video på 9th. Aveny så absolutt verdt et besøk. Ikke bare er de blant verdens største på fotoutstyr på postordresalg, de er sannsynligvis også størst rent butikksmessig. Vær imidlertid oppmerksom på at B&H er utelukkende drevet av jøder, og følger den jødiske kalenderen, og holder lukket på jødiske helligdager.

Utover disse er det et mylder av butikker av alle slag, blant annet Century 21, for å nevne noen, som tilbyr et bredt spekter av lavprisvarer inne alle kategorier. Her finner man alt fra batterier til Calvin Klein og Dolce Gabbana til nesten ingen penger.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *