• Meny
  • Meny

Romantiske ting å gjøre i New York

New York er kjent for mange ting, men romantikk er dessverre ikke en av dem. Merkelig nok egentlig, for denne pulserende verdensmetropolen har virkelig mye å by på, enten man bare er på en romantisk ferie med sin utkårede, eller på bryllupsreise.

Bare det å leie et hotellrom med utsikt over Manhattan kan være nok til å ta pusten fra noen og enhver, spesielt hvis man i tillegg kan nyte en sen middag ute på en balkong under stjernehimmelen. Det er selvfølgelig også mulig å nyte gode måltider under stjernene andre steder i New York også, og mange steder ligger det restauranter på takene man kan besøke.

En annen romantisk ting å gjøre er å gå hånd i hånd på The High Line, en nedlagt jernbanestrekning som nå er blitt omgjort til parkanlegg. Vakker, rolig, og med mange benker man kan nyte utsikten fra. Dette anlegget er godt besøkt av gående hele døgnet, og regnes som trygt også om natten.

Dra på dinner cruise

Liker man sjølivet kan man ta et såkalt Dinner Cruise, hvor man nyter en bedre middag på en restaurantbåt som seiler ned et stykke langs Hudson River og Manhattan Harbour. Enkelte turer tilbyr også en rundseiling ved Frihetsgudinnen, og dans etter maten. En fantastisk opplevelse etter mørkets frembrudd, spesielt å se Frihetsgudinnen med Manhattans skyline i bakgrunnen.

Mange av de fastboende trekker til Central Park med sine utkårede, og her kan man oppleve alt fra små intimkonserter til teaterforestillinger og utendørs kinofremvisning. Eller man kan bare rusle rundt og se på det yrende folkelivet som til enhver tid befinner seg her.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *