• Meny
  • Meny

Jenter i New York

Som turist i New York kan det være spennende å finne ut hvordan jentene i byen er. Hvordan de er av utseende og hvilke steder som anbefales dersom du vil treffe jenter.

Utseende

Det er ikke uten grunn at USA kalles for ”The Melting Pot” og dette kan man også se i New York. Derfor er det vanskelig å beskrive den typiske jenta du vil finne i New York, men noen deler av byen har større prosentandel av mennesker med en viss geografisk bakgrunn. De søndre delene av Manhattan og mesteparten av Staten Island har en stor andel hvite, mens Harlem og Baychester har større deler mørke. Brighton Beach i Brooklyn har derimot en høy andel russere og folk fra Ukraina. I Chinatown finner du riktignok 63 % kinesere basert på tall fra 2010.

Beste sted å møte jenter?

Om du er ute etter spesifikke steder i New York der du har en større sjanse for å treffe jenter for enten samtale eller mere så er det noen steder med generelt høyere suksessrate. En av disse stedene er Union Square som er et samlingspunkt og offentlig torg på Manhatten der horder av studenter, turister og damer fra Brooklyn og Queens samles. Prøv også Macdougal og Bleecker street som er gater med masse fortauskafeer, restauranter og utesteder der klientellet gjerne er sosiale og jordnære jenter.

En virkelig innertier er fergen Staten Island Ferry som er stappfull av studenter, pendlere og turister som vil ha det perfekte bildet av Frihetsgudinnen.

De mest brukte pikenavnene

På topplisten over de mest populære jentenavnene i USA som helhet ligger blant annet Sophia, Emma og Isabella. Øvrige navn som er svært attraktive er Ava, Emily, Abigail og Madison. Dersom man ser på det aller mest populære jentenavnet for hvite jenter i New York for 2010 så er det Esther som topper rankingen. Madison er det mest brukte jentenavnet for mørke jenter i New York for 2010.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *